Τρ. Πειραιώς: Διαδικτυακή πύλη για τα προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης

Αυτοματοποιείται η είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών
10 Μαΐου, 2017
ΕΣΠΑ: Έργα 400 εκατ. για δίκτυα ταχύτητας έως 1Gbps
11 Μαΐου, 2017
Δείτε τα όλα

Τρ. Πειραιώς: Διαδικτυακή πύλη για τα προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης

[:el]11/05/2017

Στη δημιουργία διαδικτυακής πύλης, της «360° Funding» προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ελεύθερη, απλοποιημένη και χωρίς κόστος, πρόσβαση σε όλο το φάσμα των πληροφοριών που ενδιαφέρει τις επιχειρήσεις που αναζητούν προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης.

Με το 360ο Funding της Τράπεζας Πειραιώς θα παρέχεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης σε υφιστάμενους ή εν δυνάμει επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες για όλες τις ευκαιρίες χρηματοδοτικής ενίσχυσης, εθνικές (ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, Αναπτυξιακός νόμος) και ευρωπαϊκές (πχ. HORIZON 2020) τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν για να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια.

Η δημιουργία του 360° Funding υπαγορεύτηκε από την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα  ευέλικτο και σύγχρονο σημείο ενημέρωσης  που να διευκολύνει την διάδοση της διαθέσιμης πληροφόρησης για τα προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σήμερα είναι πολυσύνθετη, διάσπαρτη και πολλές φορές δυσνόητη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω της διαδικτυακής πύλης 360° Funding, ο επιχειρηματίας αποκτά προσωποποιημένες λύσεις στο χώρο των χρηματοδοτικών ενισχύσεων και κατευθύνεται με εύκολο και άμεσο τρόπο στην εύρεση του κατάλληλου χρηματοδοτικού προγράμματος που ανταποκρίνεται στις επενδυτικές του ανάγκες.

Στο 360° Funding θα προβάλλονται τα πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών της Τράπεζας Πειραιώς- όπως το Πειραιώς Επιχειρείν 360°- τα οποία έρχονται να υποστηρίξουν την υλοποίηση της επένδυσης μέσα από σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία και να συμβάλλουν σε μία βιώσιμη, ρεαλιστική και επιτυχημένη επένδυση για την επιχειρηματική του ανάπτυξη.

Πηγή: Ναυτεμπορική[:]