Παγώνουν οι δόσεις δανείων των πληγέντων του κλάδου Επισιτισμού- Τουρισμού

Πού χωλαίνει η εφαρμογή του νέου πτωχευτικού νόμου
11 Δεκεμβρίου, 2020
Έως και 80% επιδότηση σε σχέδια καινοτομίας
11 Δεκεμβρίου, 2020
Δείτε τα όλα

Παγώνουν οι δόσεις δανείων των πληγέντων του κλάδου Επισιτισμού- Τουρισμού

11/12/2020

Παγώνουν οι δόσεις των δανείων των εργαζομένων στον κλάδο του Επισιτισμού- Τουρισμού, που έχουν πληγεί από τη κρίση του Covid- 19, είτε χάνοντας την δουλειά τους, είτε όλο αυτό το διάστημα ήταν σε αναστολή για 9 μήνες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό- Τουρισμό. 

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση της πανδημίας προσπάθησε και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται. 

«Έτσι λοιπόν είχαμε επισημάνει έγκαιρα το πρόβλημα με τους δανειολήπτες συναδέλφους μας που έχουν πληγεί από την πανδημία. Σύμμαχος και συμπαραστάτης σ’ αυτή την προσπάθεια η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος (ΕΕΚΕ) που μας καθοδήγησε αλλά και πίεσε τις συστημικές τράπεζες της χώρας να βρεθεί λύση. Και τα καταφέραμε», τονίζει στην ανακοίνωσή της.  

«Οι συνάδελφοι που είναι δανειολήπτες και έχουν πληγεί από την κρίση του Covid, είτε χάνοντας την δουλειά τους, είτε όλο αυτό το διάστημα ήταν σε αναστολή για 9 μήνες, παγώνουν οι δόσεις των δανείων τους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΕΚΕ συνάδελφο Αποστόλη Ραυτόπουλο για την στήριξη και τελικά την λύση που καταφέραμε από κοινού για τους εργαζόμενους του κλάδου Επισιτισμού – Τουρισμού», επισημαίνει η Ομοσπονδία. 

Πηγή: Ναυτεμπορική