25 προτάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας για τη Νέα Βιομηχανική Πολιτική.

Μελέτη ΙΟΒΕ: Αύξηση του ΑΕΠ, μείωση ανεργίας, χωρίς δημοσιονομικό κόστος, αν μειωθεί ο ΕΦΚ στο φυσικό αέριο.
6 Μαρτίου, 2015
Ληξιπρόθεσμα χρέη: Τρεις ευκαιρίες για μεγάλα μπόνους.
6 Μαρτίου, 2015
Δείτε τα όλα

25 προτάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας για τη Νέα Βιομηχανική Πολιτική.

6/3/2015

Επιστολή προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης απέστειλε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Φέσσας, εκ μέρους και των Προέδρων των Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων (ΣΒΑΠ – ΣΒΒΕ – ΣΒΘΚΕ – ΣΕΒΠΔΕ), σε συνέχεια του Συμβουλίου των Προέδρων των Βιομηχανικών Συνδέσμων της χώρας που διεξήχθη πρόσφατα (3/3/2015), στην πόλη του Βόλου.

Με την επιστολή αυτή, οι επικεφαλής της Ελληνικής Βιομηχανίας καταθέτουν δέσμη 25 προτάσεων για μια Νέα Βιομηχανική Πολιτική, σημειώνοντας ότι η ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της ελληνικής οικονομίας μπορεί να επιτευχθεί με τη δημιουργική συνεργασία της Κυβέρνησης και των Βιομηχανικών Συνδέσμων της χώρας, στη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου βιομηχανικής πολιτικής. Ο κ. Φέσσας στην επιστολή τονίζει ακόμη ότι «θεωρούμε κρίσιμη και επείγουσα την ενεργοποίηση της Διυπουργικής Επιτροπής Βιομηχανικής Πολιτικής (ΦΕΚ A΄ 37/14.2.2014) προκειμένου να συζητήσουμε μαζί σας τις προτάσεις μας στο πλαίσιο των εργασιών της».

Δείτε εδώ το κείμενο της διακήρυξης των εκπροσώπων της ελληνικής βιομηχανίας με τις 25 προτάσεις για μια Νέα Βιομηχανική πολιτική.