Νέο πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση του κόστους μετατροπής/ εγκατάστασης θέρμανσης με φυσικό αέριο.

Νέες Προσκλήσεις στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας.
10 Μαρτίου, 2015
Κινητοποίηση του ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακό Νόμο εντός τριών μηνών προαναγγέλλει ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης
11 Μαρτίου, 2015
Δείτε τα όλα

Νέο πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση του κόστους μετατροπής/ εγκατάστασης θέρμανσης με φυσικό αέριο.

10/3/2015

Διεύρυνση του προγράμματος χρηματοδότησης για τη μετατροπή ή εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο ανακοίνωσε η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση σε όσους υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μέχρι και τις 26 Ιουνίου 2015. Το νέο πρόγραμμα ισχύει για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, ανεξαρτήτως ισχύος ενώ το ύψος της χρηματοδότησης ξεκινά από 1.200 ευρώ για περιπτώσεις αυτονομίας και φθάνει μέχρι 12.300 ευρώ για κεντρικές θερμάνσεις με εγκατεστημένη ισχύ μεγαλύτερη των 200.000 θερμίδων. Η αποπληρωμή του χρηματοδοτούμενου ποσού γίνεται σε 2 ή 3 έτη ανάλογα με την περίπτωση.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα η ΕΠΑ Αττικής παρέχει έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε κεντρικές θερμάνσεις και αυτόνομες συνδέσεις σε ποσοστό που φτάνει έως και 100% για κεντρικές θερμάνσεις με εγκατεστημένη ισχύ μεγαλύτερη των 140.000 θερμίδων. Αντίστοιχες προσφορές ανάλογα με την εγκατεστημένη ισχύ αφορούν και τους επαγγελματίες.

Εδώ το Δελτίο Τύπου και περισσότερες πληροφορίες.