ΤΑΝΕΟ: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για συμμετοχή σε επενδύσεις ΜΜΕ

Τα 3 ηλεκτρονικά βήματα για τη νέα ρύθμιση οφειλών
Φεβρουάριος 4, 2019
Παράταση για την έναρξη των δράσεων του ΕΣΠΑ
Φεβρουάριος 6, 2019
Δείτε τα όλα

ΤΑΝΕΟ: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για συμμετοχή σε επενδύσεις ΜΜΕ

05/02/2019

Το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας, υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα τεσσάρων δράσεων συνολικής δημόσιας συμμετοχής €700 εκ. με στόχο να επενδυθούν σε ΜΜΕ κεφάλαια που θα υπερβούν το €1 δισ.

Στα πλαίσια της Αναπτυξιακής Στρατηγικής του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας («ΤΑΝΕΟ»), υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα τεσσάρων δράσεων συνολικής δημόσιας συμμετοχής €700 εκ. με στόχο να επενδυθούν σε ΜΜΕ κεφάλαια που θα υπερβούν το €1 δισ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για το σκοπό αυτό, απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους επενδυτές και διαχειριστές επενδύσεων που προτίθενται να προβούν στη σύσταση Αμοιβαίου Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών (ΑΚΕΣ), Εταιρίας Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών (ΕΚΕΣ) ή άλλων αντίστοιχων επενδυτικών σχημάτων επιχειρηματικού κεφαλαίου που θα λειτουργούν σύμφωνα με τη νομοθεσία κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να υποβάλλουν πρόταση στο ΤΑΝΕΟ για ενδεχόμενη συμμετοχή του στα επενδυτικά σχήματα αυτά.

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης.

Πηγή: Euro2day.gr