ΕΣΠΑ: Μένουμε σπίτι – Στηρίζουμε τον πολίτη

Νέες λίστες ΚΑΔ τον Απρίλιο με ελάχιστες εξαιρέσεις επιχειρήσεων
27 Μαρτίου, 2020
Αναστέλλονται οι δεσμευτικές προθεσμίες σε 12 Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ
27 Μαρτίου, 2020
Δείτε τα όλα

ΕΣΠΑ: Μένουμε σπίτι – Στηρίζουμε τον πολίτη

20/03/2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι από τη στιγμή του ξεσπάσματος της πανδημικής κρίσης του κορονοϊού COVID-19, η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς καταβάλλει προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης της νόσου. Το ταχύτερο δυνατό πήρε μέτρα τόσο για το ευρύ κοινό  όσο και για τους εργαζόμενους και συνεργάτες της υπηρεσίας

Στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των ενεργειών που καταβάλλονται για τον περαιτέρω περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, πλέον στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας μας προσέρχεται μόνο εκ περιτροπής απασχολούμενο, προσωπικό ασφαλείας.

Ωστόσο ενημερώνουμε ότι  συνεχίζεται η  λειτουργία  της υπηρεσίας μέσω τηλεργασίας,  τηλεσυνδιασκέψεων και εκ περιτροπής φυσικής παρουσίας του προσωπικού προκειμένου οι πολίτες, οι άμεσα και έμμεσα ωφελούμενοι από το ΕΠΑνΕΚ, να έχουν τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες από τις αναγκαίες  περιοριστικές ενέργειες για την δημόσια υγεία.

Σε κάθε περίπτωση τονίζουμε και εμείς με αίσθημα ευθύνης την ανάγκη να «μείνουμε σπίτι» για να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία και τους οικείους μας.

Πηγή: antagonistikotita.gr